Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider<sup>®</sup> S
Low Rider® S

Vist med Vivid Black

*Den viste motorcykel kan afvige i udseende afhængigt af markedet og kan adskille sig fra de producerede og leverede enheder. Få flere oplysninger fra forhandleren.

Den nye Low Rider® S sætter nye standarder for rå og kraftfulde fabriksfremstillede custom motorcykler. Sæt dig bag den racedesignede skærm og hold fast, når det går løs.

360°

Et brøl fra de mørke gyder

I 1977, da den første Harley-Davidson® Low Rider® rullede ud på gaden, rykkede den grænserne for fabriksfremstillede motorcykler. Den nye Low Rider® S sætter igen nye standarder for rå, kraftfulde fabriksfremstillede custom motorcykler. Vi monterede Screamin’ Eagle Twin Cam 110™ motoren med et stort luftindtag på et smidigt Dyna-stel. Vi gav den et højt styr, midtmonterede greb og et nyt sæde, der får armene op og udad og fødderne lige frem, og sammen med en førsteklasses affjedring for- og bagtil har køreren nu alt det, der skal til for at udnytte den massive motorkraft. Vi skabte et sort, rent look med gyldne præg såsom badget og pinstripe på tanken og 5-egers hjul i støbt aluminium, der matcher. Sæt dig bag den racedesignede skærm og hold fast, når det går løs

BOOK EN PRØVETUR
Søg
BOOK EN PRØVETUR
Søg
Close
DEMO RIDE EVENTS NEAR YOU