Harley-Davidson dealer

Vores mission statement er centralt for alt, hvad vi foretager os hos Harley-Davidson:


vi følges ad med vores kunder og bruger dette nære tilhørsforhold i alle markeder, vi servicerer, for at skabe størst mulig værdi for vores aktionærer.

Bliv en Harley-Davidson forhandler

Det er Harly-Davidson® og Buell® forhandlere, der ultimativt får denne drøm til at blive virkelighed for vores kunder. Vores forhandlere værner om kulturen og er hjertet i en unik kundebase af mænd, kvinder og familier med en fælles kærlighed, der fører dem sammen - Harley-Davidson® motorcykler


Den Mest Unikke Forretningsmulighed I Verden

Fra den første en-cylindrede motorcykel blev kørt ud fra en Harley-Davidson forhandlers showroom, til udvidelsen med Buell® og den spændende introduktion af V-Rod® har motorcykelkørernes relation til den lokale forhandler været grundstenen i vores fælles succes. Udvidelsen med Buell i 1993 åbnede for sportsmarkedet og tiltrak en anden type entusiaster til vores verden.

Hvad kræves der for at blive Harley-Davidson og Buell forhandler? Du skal have den nødvendige økonomiske baggrund, have en grundlæggende ledelses- og butikserfaring og have kendskab til motorcykelverdenen. Men langt vigtigere er det, at du deler vores passion. Du skal være ivrig og entusiastisk deltager i motorcykellivet og livsstilen, og du skal kunne forstå kundens kærlighed og loyalitet til vores motorcykler.

Vi har en langsigtet forpligtelse overfor vores kunder, og vi forventer det samme fra dig. Og som du vil få at se, vil vi støtte dig hele vejen. Det bliver en fantastisk rejse.